Selvstændig ildsjæl – jeg ser dig!

Selvstændige ildsjæl – jeg ser dig! Jeg ser dig dagligt, når jeg åbner mit nyhedsfeed på SoMe, hvor du lancerer endnu et produkt i din virksomhed. 

 

 

Jeg ser dig i min indbakke, når jeg får endnu et af dine nyhedsbreve og ved, at det har taget dig endnu en hel ulønnet arbejdsdag at skrive det med 80% storytelling og 20% salg, så du rammer dine læsere i første hug.

 

Jeg gennemskuer dig, når dit nyhedsbrev er skrevet ved hjælp af AI – for både jeg ved, hvor rart det er at få hjælp til de mange opgaver, der ligger på dit bord. Og jeg kan se på dine tekster, når de er skrevet af en maskine og ikke indeholde din energi eller din unikke stemme.

 

Jeg ser ildsjælen i dig

Jeg ser dig tilbyde mig endnu en freebie med webinar, e-bog, ”7 metoder til …” og ”Den ene du ALDRIG må gøre” og dit hæsblæsende 4-dages minikursus, hvor vi i din lukkede gruppe får lov til at smage små veltilrettelagte bidder af din store buffet – og ved, at om et par dage, så får vi tilbudt dit store signaturprodukt, når du rundhåndet har etableret tillid, givet værdi og derved sælger uden at sælge.

 

Jeg ser dig, når den lokale dagspresse døber dig ildsjæl, fordi du qua din personlige historie har valgt at springe ud som selvstændig coach, terapeut, behandler, clairvoyant, healer, massør eller frisør.

 

Jeg ser dit lys

Jeg ser dit lys om natten sidst på måneden i timerne med lave cifre, hvor du prøver at finde en balance mellem de udgifter, som snart udhuler dit budget endnu mere, og den indtægt, som du stadig håber på at lande på bankkontoen.

 

Jeg ser dit professionelle smil, når du serviceminded møder dine kunder trods manglende nattesøvn, tankemylder og økonomiske spekulationer.

 

 

Jeg ser din frihed

Jeg ser din frihed, når du i dagtimerne kan passe dit barn med særlige behov, som ikke passer ind i systemet. Og jeg ved, du sover din middagslur, fordi du stadig plejer dine sår fra dengang din sjæl gik i brand.

 

Jeg ser dig juble, når du går hånd i hånd med den grønne omstilling og de 17 verdensmål og køber tøj til både dig og børnene i budgetvenlige genbrugsbutikker.

 

Jeg ser dig

Jeg ser dig følges med frygt og hverdagsangst, for du er sprunget ud uden sikkerhedsnet, har brændt lønmodtagerbroerne bag dig og ikke optjener dagpengeret som selvstændig.

 

Jeg ser dig med dine mange hatte, for du arbejder både med din kerneydelse som du brænder for og samtidig styrer bogholderiet, laver strategisk markedsføring og kommunikationsstrategi, opdaterer din hjemmeside med SEO-venligt indhold, sætter dig ind i facebooks nyopdaterede algoritmer og er annonceansvar, korrekturlæser samt grafisk designer på din nye landingpage.

 

Jeg ser dig ikke i banken. For du ved, at dit krævede rådighedsbeløb er mindre end din gennemsnitlige indtægt, så kassekredit, børne- og pensionsopsparing samt lån til hus og bil er forbeholdt gruppen af lønmodtagere, der kan fremvise tre gyldne lønudbetalinger og har stabil indtægt.

 

Jeg ser dig ikke blive syg.

For du har ikke råd til en sygeforsikring.

 

Jeg ser dig

Jeg kender dit blik, når jeg køber din tid, dine kurser, din behandling og dit speciale, fordi jeg vil gerne støtte en ven.

 

Jeg er din selvstændige verden.

Jeg kender dit væsens rod.

Og jeg er den bankende rytme

 i alt, hvad du længes mod.

Jeg er din selvstændige verden.

Jeg kender dig altid igen.

Jeg ser dig

Vil du gerne lære at bygge din forretning baseret på din bog? Så book en uforpligtende samtale med mig, sæt 20 minutter af og fortæl mig om dine drømme og udfordringer. Det koster dig ikke en krone.

Ja tak til 20 min. redaktionel samtale