Referencer

Nysgerrig på hvad andre siger om Forfattercoach?

Hvad siger de skribenter, som har arbejdet sammen med forfattercoach Solveig Mørtz?

”Solveig har hjerte og nærvær som naturlige følgesvende, når hun hjælper dig på vej, hvad enten det er på en endags workshop eller det er den helt store tur fra halvfærdigt manuskript til færdig bog. Giver du Solveig en forkommen fugleunge i hånden, plejer hun den ikke kun, til den bliver rask. Hun lærer den også at flyve.”
– Jette Bürgel Nielsen, forfatter til ’Et kvarters venten’

”Som forfatterdebutant har Solveig som redaktør været en kæmpe hjælp. Fra allerførste manus til færdig trykfil, har jeg kunne læne mig op ad Solveig som redaktør og coach. Jeg har fået konstruktiv kritik på det skrevne, forslag til ændringer, og redskaber så mine tekster har udviklet sig og jeg har udviklet mig som forfatter. Jeg har i skriveprocessen været min egen, men har hele tiden kunne trykke på nødkaldet, når frustrationerne har meldt sig på banen. For at kunne skrive teksterne så de i dag fremstår som de gør, har jeg gennemgået en vild personlig proces med op og nedture. Her har Solveig også været en eminent coach og har stillet de rigtige spørgsmål på det rette tidspunkt.”
– Marriane Beyer, forfatter til novellesamlingen “Alt det ligusterhækken skjuler”

”Jeg oplever Solveig som virkelig kompetent og holistisk i sin måde at coache på, hun trækker på sine mange erfaringer både fra forlagsbranchen, sin coachinguddannelse og sit store kendskab til mennesker. Jeg har lært utrolig meget og har samtidig nydt hendes selskab, da hun er humoristisk, empatisk og generøs.”
– Mette Telefoni, projektkoordinator og forfatter

”Hun har læst mit manuskript og skrevet en knivskarp redaktørudtalelse, som jeg har haft rigtig meget gavn af. Solveig har meget erfaring, og det kan tydeligt mærkes. Hun har mange værktøjer, som hun kan bringe i spil … Solveig har læst min historie med både hjertet og i rollen som den mere pertentlige kritiker, og det har givet mig et meget nuanceret blik på mit eget værk …. Selvom jeg oplever det som en følsom sag at lade andre læse det, jeg skriver, har jeg følt, at mit manuskript har været i trygge hænder hos Solveig.”
– Caroline Thrane, 21-årig debuterende forfatter

”Solveig har en sjælden evne til at stille de væsentlige spørgsmål, som skaber refleksion og værdi og fornyet gå på mod. Jeg vil ikke tøve med at kontakte Solveig for mere sparring og hjælp til selvhjælp – hun får hermed mine bedste anbefalinger.”
– Mads Wedderkopp, Wedderkopp Kommunikation

”Tusind tak Solveig. For nogle fuldstændig fantastiske coaching-sessioner! Jeg er blevet så meget klogere på mig selv og på min proces med min bog. På meget kort tid har du formået at hjælpe mig til at finde en klar rød tråd, opdage hvad der virkelig er vigtigt at få fortalt og hvordan jeg helt konkret skal føre bogen ud i livet. Du er en meget skarp coach, som hurtigt finder ind til kernen og så er du utrolig omsorgsfuld, interesseret og kærlig i din måde at coache på og det sætter simpelthen prikken over i´et. Du formår at åbne både mit hjerte, min krop og min hjerne op, så jeg virkelig kan mærke min kreativitet blomstre!”– Mette Kosack, Coach Danish Model Academy

‘Jeg havde fornøjelsen af at deltage i bogprogrammet på Holbæk Radio bestyret af forfattercoach og boganmelder Solveig Mørtz. Det var en rigtig hyggelig formiddag, og jeg følte mig hele tiden i godt og trygt selskab. Det blev en rigtig spændende time, hvor der blev snakket bøger, psykopater og skriveri, og der var god tid til at komme omkring hvert spørgsmål. Jeg deltager gerne igen, hvis jeg får invitationen’ – Krimiforfatter og foredragsholder Thomas C. Krohn