Om mig

Hej, jeg hedder Solveig …

Mit navn er nordisk, fordi jeg blev født laaangt oppe i Lapland. Mine forældre er begge danske og fra stenbroen i København. Da de var færdiguddannede, besluttede de at arbejde som læger i vildmarken, hvor der var flere rensdyr end biler og højt til loftet. Mine to brødre og jeg er derfor opvokset i fri natur for foden af en slalombakke, kan svensk til husbehov og har lært, at hvis vi har drømme, så er det vigtigt at handle på dem, så de går i opfyldelse.

Min drøm er at hjælpe skribenter, så deres ord får luft under vingerne. Og den drøm lever jeg i på fuld tid som forfattercoach. Fra “Redaktørens Skrivebord” hjælper jeg forfatterspirer og etablerede forfattere med både tekster og personlig udvikling, så deres bogdrømme går i opfyldelse.

Når jeg ikke udvikler og afholder skriv dig glad-kurser, skriver artikler, læser og vurderer manuskripter eller coacher kunder, så fordyber jeg mig i bøger, står tidligt op, mens verden stadig er stille, går lange ture i naturen, graver i min have og deler glæder, sorger og hverdag med mine to skønne teenagedøtre.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har lyst til sparring i et fortroligt rum, hvor der er højt til loftet, og dine drømme bliver ført ud i livet. 

MIT OFFICIELLE CV:

I 1993 startede jeg min karriere som forlagsredaktør i Gyldendals skønlitterære redaktion. Seks år efter blev jeg headhuntet til L&R, hvor jeg udover billigbøgerne også varetog engelske oversættelser samt læste og vurderede danske manuskripter.

Siden har jeg suppleret mine uddannelser, bl.a. som projektleder, merkonom i markedsføring, har læst litteraturhistorie, moderne kultur samt tekstanalyse og værk på KUA foruden jeg har taget hele tre coachuddannelser, bl.a. Masteren i 2015.

I dag arbejder jeg selvstændigt som forfattercoach, hvor jeg tilbyder professionel sparring til både forfattere og tekster. Er du helt ny skribent, eller har du allerede udgivet flere bøger? Skriv til mig, så giver jeg dig gerne sparring til dig og din tekst ud fra dit behov.

Du kan få individuel sparring, læsning med redaktørudtalelse – eller måske er du mere interesseret i at deltage i en workshop med inspiration, undervisning og skriveøvelser?

“Solveig er utrolig indlevende og nærværende med en smittende personlighed. Hun har evnen til at mærke dig der, hvor du er, hun rummer og møder dig på halvvejen, og coacher dig på den fineste måde med sin mangeårige erfaring og store kendskab til personlige forhindringer og udfordringer, så du når i mål med dine mål og ønsker. Jeg anbefaler på det varmeste Solveig, når du trænger til at komme ud af starthullerne og få handlet på dine drømme.” 
– Dorte Klattschou, SEO Specialist, Content Manager og multimediedesigner