Ny skribent

Hvis du er ny skribent, så er der sikkert en del, du er i tvivl om.

Hej, jeg hedder Solveig Mørtz, og jeg hjælper skribenter med at uddybe deres viden om forfatterhåndværket, så de får skrevet og udgivet deres bog. Vel og mærke den bedst mulige bog.  

Er du klar til at skrive den bog, som du drømmer om?

Lad os gøre det sammen.

 

I vores samarbejde har du – og din tekst – min fulde opmærksomhed. De kompetencer, jeg har som forlagsuddannet redaktør, mastercoach og projektleder sætter jeg i spil, så du udvikler dig som skribent samtidig med, at du skriver.

 

Sådan forgår vores samarbejde:

Vi starter med at tage en uforpligtende redaktionel snak over telefonen eller via zoom, så vi begge kan finde ud af, om vi er et godt match. Hvis vi indleder et samarbejde, så er det vigtigt, at vi har et kreativt rum med højt til loftet. Tillid mellem os er derfor vigtig. Hvis du ønsker at udvikle dig som ny skribent, så vil jeg udfordre dig, give dig lektier for og bede dig om at skrive passager om eller redigere, så din bog bliver bedst mulig. Når du får feedback på dine tekster, er jeg specifik og ærlig med dyb respekt for den sårbarhed, som jeg ved er i spil. 

 

Skriveprocessen er ligesom at have et ufødt barn i maven – det er så fint, skrøbeligt og fortjener kærlig opmærksom. Derfor vil jeg både fortælle dig, hvad der fungerer godt, og hvad du specifikt kan forbedre, hvor jeg kombinerer jeg rollerne som både coach og redaktør. 

 

Nogle af svarene kan du hente inde fra dit inderste, og som ny skribent har du også brug for undervisning i selve skrivehåndværket. 

Fuld tavshedspligt er en selvfølge.

 

Find en tid i kalenderen her og få 20 minutters redaktionel sparring om din kommende bog, uden det koster dig en krone:

 
 

Sådan kommer du godt fra start og skærer genvej i skriveprocessen: 

Hvis du er ny skribent, så har du måske en forestilling om, at det er hårdt, ensomt og tidskrævende arbejde at udvikle sig fra ny skribent til at være forfatter, hvor du står med din færdige bog i hånden?

Sådan behøver det ikke at være. Det er en myte, og derfor har jeg udviklet SNAPS-metoden, hvor jeg har gjort det let og overskueligt for dig. 

 

Forløbet foregår sådan her:

  • Vi sætter rammerne for din kommende bog sammen.
  • Vi redigerer og fjerner de løse ender.
  • Vi skaber et stærkt fundament for din bog, så hverken du eller din bog bliver slået ud af kurs.

Har du lyst til at strukturere din bog på en formiddag? 

Læs mere her

 

Er du klar til næste skridt og gerne vil høre mere om, hvordan jeg specifikt kan hjælpe dig? Find en tid i kalenderen og book din 20 minutters redaktionelle sparring om din kommende bog her. Det koster dig ikke en krone, og vi finder begge ud af,  om vi er et godt match:

 

PS: Jeg modtager ikke digtsamlinger, fotobøger eller børnebogsmanuskripter.